Vastgoedzorg

Uw complex, onze zorg!

Een partij met jarenlange ervaring in totaaloplossingen

We kijken graag met u naar de mogelijkheden Contact

Vastgoedzorg

Allure Vastgoedzorg biedt oplossingen voor zowel de particulier, VVE’s als de zakelijke markt. Het schilderen en afwerken van uw woning, complex of bedrijfspand, zowel binnen als buiten. Allure Vastgoedzorg gaat graag voor u aan de slag! Ook onderhoud op contractbasis is mogelijk, zodat het schilderwerk van uw complex in topconditie blijft.

Particulier

Is uw woning toe aan onderhoud of een nieuwe uitstraling? Allure Vastgoedzorg verzorgt dit graag voor u! En we zorgen er daarbij voor dat uw woning niet alleen mooi oogt, maar ook mooi blijft. Daarom zetten wij als uw schilder altijd eerst een stapje terug; een grondige inspectie van uw woning. Om zo ook eventuele herstelwerkzaamheden (u kunt denken aan houtrot en beschadigd glas) uit te voeren, alvorens we aan de afwerking, het schilderwerk, beginnen. Voor u betekent dit slechts één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en een gegarandeerde kwaliteit van het eindresultaat!

Naast het schilderen en onderhouden van het houtwerk, verzorgen wij binnen ook het schilder- of spuitwerk van de muren en plafonds, het behangen (alle soorten) en de decoratieve afwerking. Voor een nieuwe kleur van deuren en radiatoren gaan wij voor een strak eindresultaat graag voor u aan de slag in onze meubelspuiterij.

VVE

Allure Vastgoedzorg gaat veel verder dan alleen schilderen. We leveren de hoogste kwaliteit en bewegen graag met u mee. We werken uw wooncomplex compleet af. Voor u betekent dit slechts één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en een gegarandeerde kwaliteit van het eindresultaat!

We willen alleen de hoogste kwaliteit leveren, zodat uw complex niet alleen mooi oogt, maar ook mooi blijft! We bieden oplossingen op het gebied van schilderwerk, houtrotherstel, glas of kijken met u naar een totaalconcept. Door onze jaren van ervaring geven we graag advies en denken mee over creatieve of praktische vraagstukken.

Zakelijk

Al jaren is Allure Vastgoedzorg actief voor woningbouwcorporaties, zorginstellingen en aannemers. Veel samenwerkingen hebben wij al jaren door onze full service aanpak en het trouw zijn aan onze afspraken.

Allure Vastgoedzorg gaat veel verder dan alleen schilderen. We werken uw pand compleet af. Schilderwerk, houtrotherstel en glaszetten zijn onze hoofdactiviteiten, maar door de jaren heen is ons dienstenpakket in de volle breedte uitgebreid. We denken graag mee en voeren dit, indien gewenst, ook zelfstandig voor u uit.

Restauratie en onderhoud aan monumentale objecten

In de loop der jaren heeft Allure Vastgoedzorg een specialisme ontwikkeld in monumentale panden. Door ons uitgebreide portfolio, maatadvies en de grondige allesomvattende aanpak zijn we voor veel partijen een uitstekende keuze. We vertellen u er graag meer over in een kennismakingsgesprek bij u op locatie.

Meer weten?

Neem dan snel contact op met Allure Vastgoedzorg Bel ons